Mijn gastouderopvang

Ik kijk vooral naar wat een kind graag wil en probeer daarop in te spelen. Tv-momenten zijn er ook, dit is dan meestal aan het einde van de dag, soms in de middag als kinderen niet meer slapen maar wel een momentje rust nodig zijn.  

We gaan veel naar buiten, in de tuin, wandelingetjes, naar het Wilhelminapark, speeltuintjes in de buurt maar ook verder weg. Knutselen mag ik zelf graag doen dus probeer ik dat ook de kinderen te laten doen, ze moeten niet, het mag, het gaat uiteindelijk om de ervaring. Hoe voelt lijm, verf enz. en wat kan ik ermee, uiteindelijk komt er iets uit wat ze zelf gemaakt hebben. In de herfst/winter periode zal dit uiteraard meer zijn dan in het voorjaar/zomer. In mijn achtertuin heb ik fietsjes, auto’s en een klein klimtoestel waar de kinderen uiteraard heerlijk mee kunnen spelen.

Vrij spelen word ook veel gedaan want immers spelen = leren!

Mijn woning is kindvriendelijk ingericht en voldoet aan de landelijk gestelde eisen (GGD keuring, jaarlijkse RIE, jaarlijks EHBO en landelijke registratie in het Landelijk register kinderopvang en peuterspeelzalen) Ik heb op de slaapkamer ledikantjes staan en wanneer er nog hele kleine baby’s zijn staat er een goedgekeurde box in de kamer.

Contact

 

 

 

 

Wilhelminastraat 75

7941HW Meppel

Telefoon: 0625085029

LRKP-nummer: 113799664

Stuur een bericht